Kære Amio-sælgere og købere

Har du tidligere haft din egen butik på Amio, tilbyder vi dig at åbne din egen QXLShop gratis på QXL. På Amio har du hidtil skullet betale 5 kr. pr. solgt vare til markedsføring og 5 % af varens salgspris i salær.

På QXL koster det KUN et succesgebyr på 8 % at sælge varer. Vi byder dig velkommen som ny bruger hos QXL ved at give dig succesgebyret GRATIS hele den første måned. Det eneste du skal gøre for at få rabatten, er at blive kunde og sende en mail til vores support kundeservice@qxl.dk, hvor du oplyse følgende kode: QXL100.

På QXL kan du købe unikke og spændende gaver til dem omkring dig og finde stor mangfoldighed af særlige sager til at supplere din samling med samt en masse andre fristelser. Der vil fremover komme endnu flere håndlavede produkter på QXL til salg.

Så snart du er oprettet som medlem, kan du købe eller sætte varer til salg på QXL.dk.

Bliv medlem på QXL her.

Har du brug for hjælp eller du blot har spørgsmål i forbindelse med din oprettelse som medlem, er du mere end velkommen til, at sende en mail til vores supportafdeling kundeservice@qxl.dk. Vi sidder klar til at hjælpe. Vi håber, du har lyst til fortsat at være med!

Mange hilsner QXL & Amio